SUNTEM CREATIVI

Grafica oricarui tip de material tiparit inseamna doua lucruri: creativitate si gandirea obiectului in ansamblul detaliilor de productie.

Design & prepress

Pentru noi, propunerea abordarii grafice tine cont asadar de specificul fiecarei lucrari in parte, fie ca este vorba despre o carte de vizita, brosura, sistem de display, fie despre un album de arta.

Este o provocare a intelegerii detaliilor de la alegerea tipului de litera, asezarea in pagina, adaptarea imaginii pentru productie, tiparire si finisare.

Experienta in lucrul cu mediul privat, institutii de cultura, artisti, universitati romanesti si curatori internationali ne-au condus catre solutii grafice adaptate unei varietati de proiecte si catre obtinerea de premii importante la concursurile de design de carte din Romania.

Identitate vizuala

Comunicarea identitatii companiei sau doar a unui produs prin design si productie reprezinta un pachet complet de servicii pe care il oferim clientilor nostri.

Pornind de la design de logo si pana la aplicatii specific (antet, carti de vizita, brosuri, pliante, mape de prezentare, agende, dar si backlituri, frontlituri, afise sau bannere), avem in vedere crearea unei imagini coerente si unitare.

USAMV-logos-2