Politica de retur

Ne dorim ca produsele noastre să fie pe măsura așteptărilor clienților noștri. Facem toate eforturile pentru a păstra calitatea produselor și serviciilor noastre, pentru a răspunde cerințelor celor mai înalte standarde.

Deși suntem convinși că veți fi încântat de produsele noastre, vă oferim posibilitatea de a returna produsele comandate, cu excepția celor personalizate. Pentru asta, vă invităm să consultați politica noastră de retur.

Timp de retur

Produsele pot fi returnate in 14 zile calendaristice de la data plasării comenzii online. După trecerea celor 14 zile, cererile de retur NU mai sunt acceptate, excepție făcând comenzile cu întârzieri mari la livrare, neînțelegeri în procesarea comenzilor etc.

Situațiile în care sunt acceptate retururile:

Costul de transport al produselor returnate va fi suportat, exclusiv, de client.

Indiferent de situație, produsele returnate vor fi ambalate corespunzător, în ambalajul original. Înainte de a procesa returul, vă rugăm să ne transmiteți o fotografie cu produsul ambalat, gata de livrare. În cazul în care produsele returnate ajung la noi deteriorate, returul nu va fi acceptat, iar costul de livrare, a produselor, înapoi către client va fi suportat de acesta.

În cazul în care se optează pentru returnarea banilor, aceștia vor fi virați în contul cumpărătorului, în maxim 7 zile lucrătoare de la recepția produselor returnate și acceptate.

Retururi produse personalizate

Produsele personalizate, cu imaginea/grafica clientului, nu sunt acceptate ca retur, conform Art. 10 din Ord. 130/2000, excepție făcând următoarele situații:

În ambele cazuri produsele vor fi returnate și înlocuite, neacceptându-se solicitări de returnare a valorii comenzii.

Nu se acceptă retururi în situațiile în care clientul reclamă calitatea slabă a produsului ca urmare a transmiterii imaginilor la rezoluție necorespunzătoare, mai mică decât cea recomandată sau când imaginile transmise de client nu respectă recomandările specificate pentru fiecare produs.

Pentru a iniția un proces de retur, vă rugăm să ne notificați la adresa de e-mail office [@] squaremedia.ro

Formular de retur/exercitarea dreptului de retragere

Prezentul formular se trimite înapoi completat, doar dacă doriți să vă retrageți din contract, la adresa de e-mail indicată mai jos.

Către: S.C. Square Media S.R.L.

E-mail: office [@] squaremedia.ro

Telefon: 021 313 3571

Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul încheiat/comanda plasată la data de ________, prin care am achiziționat următoarele produse: ________________________________________.

Am primit Produsele de la curier la data de:_________________.

Numele: _______________; Prenume: __________________;

Adresa: ___________________________________________;

Contul bancar în care se va efectua rambursarea sumelor achitate în baza contractului este deschis la banca ___________________, IBAN _______________________________________________________.

Semnătura

_____________

Data

_____________

 

actualizat iulie 2022